Taha Duymaz'ı enkaz başında bekleyen CZN Burak paylaşımı ile yürek burktu!

Yaptığı yemek videoları ile büyük bir kitleye ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz Hatay'da meydana gelen ve 10 ilin daha etkilendiği depremde kardeşi Melek Duymaz ile enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.
Taha Duymaz'ı enkaz başında bekleyen CZN Burak paylaşımı ile yürek burktu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem çevre 10 ilde büyük bir yıkıma neden olurken Hatay'da bu depremden etkilenen illerin başında yer aldı. Depremin gerçekleştiği gün 6 Şubat tarihinde Hatay'da evinde olan fenomen Taha Duymaz enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem Türkiye'nin yüreğini sızlatırken Taha Duymaz'ın enkazı başında bekleyen CZN Burak'tan duygulandıran bir paylaşım geldi. 

Yaptığı yemek videoları ile büyük bir kitleye ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz Hatay'da meydana gelen ve 10 ilin daha etkilendiği depremde kardeşi Melek Duymaz ile enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ünlü isim Taha Duymaz'ın cansız bedeni enkaz altından depremin 12. gününde çıkarıldı. Binasından herhangi bir yaşam belirtisi gelmeyen Taha Duymaz için ümitler kesilmezken gelen acı haber yürekleri burktu. 

PAYLAŞIMI GÖZYAŞLARINA BOĞDU!

Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesine yardım götüren ve Taha Duymaz'ın altında kaldığı yıkılan bina ile ilgili bilgi veren CZN Burak Taha Duymaz hakkında duygulandıran bir paylaşım yaptı. Taha Duymaz'dan kötü haberin gelmesinin ardından CZN Burak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımınds sözlerini Benim güzel kardeşim" şeklinde sonlandırdığı paylaşımında şunları söyledi;

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videosunda CZN Burak  "Herkesin seni ne kadar çok sevdiğin keşke görseydin kardeşim" notunu düştü. Duygulandıran paylaşım sosyal medyada hızla yayılırken Taha Duymaz'ın sevenleri ve ailesi paylaşımlarına devam ediyor.