Survivor ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star 2. eleme adayı kim?

Survivor All Star finale doğru adım adım yaklaşırken izleyenler tarafından da yakından takip ediliyor. Survivor ikinci eleme adayı kim oldu sorusu sabah saatlerinin en sık araştırılan konuları arasında yerin aldı. Survivor All Star 2. eleme adayı kim?
Survivor ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star 2. eleme adayı kim?

Survivor All Star 2. eleme adayı oylama sonrasında belli oldu. Kırmızı takımın farkla kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrasında mavi takım bir aday daha çıkardı.

TV8 ekranlarında herkesin severek takip ettiği Survivor All Star’da dün akşam yine kırmızı takım rüzgarı esti. Kazanan takım hem kendini dokunulmazlık oyunu ile garanti altına aldı hem de ödüllerin keyfini çıkardı. Peki, 5 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Potadan hangi isim çıktı.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takım is konseyde oylama yaptı. Bu haftanın ilk eleme adayı mavi takıma geçen Yunus Emre oldu. 5 Mayıs Survivor All Star eleme adayı Batuhan Karacakaya oldu.

Yapılan oylamada da Batuhan’ın 4 oyu çıkarken Furkan’ın da 1 oyu çıkmış oldu.

ALEYNA’DAN YUNUS EMRE’YE SERT SÖZLER

Survivor yarışmacılarından olan Aleyna ve Yunus Emre arasındaki soğuk rüzgarlar birden izleyenleri de şaşırttı. Yunus Emre ile aralarının nasıl birden kötü olduğunu anlamadığını ifade eden Aleyna, şunları söyledi:

“Bazen de anlayamıyorum. Hangi ara bu kadar cepheler değişti, hangi ara bu kadar düşman kesilebildik bunu da anlamış değilim. Aramızda herhangi bir kötü durum yokken nasıl düelloda benim arkamdan destelenmeyin gitsin demesi, ona cephe almam için benim için yeterli bir sebep. Söyleyecek hiçbir lafım yok ona. Kendisi de düellolarımda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu. Bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek. Şu an hiçbir şeyi istemediğim kadar bunu istiyorum. Yunus Emre elendikten sonra ben elenmek istiyorum”

Survivor All Star elemesi Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. Survivor yarışmacılarının önünde kazanılması gereken 2 dokunulmazlık oyunu daha bulunuyor.