Survivor da ikinci eleme adayı kim oldu, dün akşam potaya kim girdi?

Büyük bir hızla finale doğru ilerleyen Survivor yarışmasında dün oynanan dokunulmazlık oyunu ile 22 Mayıs 2024 ikinci eleme adayı belli oldu. Peki, dün akşam potaya kim girdi?
Survivor da ikinci eleme adayı kim oldu, dün akşam potaya kim girdi?

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor bu sene All Star konsepti ile seyircilerin beğenisine sunulmuştu. Bu zamana kadar Survivor yarışmasında kendisine yer verilen en iyi performansı sergileyen ve dikkat çeken yarışmacılar bu sezonda yer almıştı.

Survivor ile özdeşleşen isimler şampiyonların şampiyonu olmak için ter dökerken yarışmadan son elenen isim Nagihan olmuştu. Acun Ilıcalı acil durum konseyi düzenleyerek bu hafta kaptanlık oyunu oynanmayacağı ve takımların değişmeyeceğini söylemişti. İlk eleme oyununu kırmızı takım kazanmış ilk eleme adayı ise Özgür olmuştu.

SURVİVOR ELEME ADAYI 22 MAYIS 2024! İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı için yapılan dokunulmazlık oyununu bir kere daha kırmızı takım kazandı. Merve'nin muhteşem performansı ile öne çıktığı oyunda Ogeday baygınlık yaşadı. İki takımın büyük bir çekişmeye sahne olan dokunulmazık oyununu kırmızı takım kazanırken haftanın ikinci dokunulmaz adayı Damla oldu.

Damla Can 3 oy alırken, Batuhan ise 1 oy aldı. Böylelikle haftanın ikinci eleme adayı Damla oldu. Takımlar bugün bir kere daha dokunulmazlık oyunu oynayacak ve haftanın 3. eleme adayı belli olacak. Son olarak ise performans sonuncusu olan kişi 4. aday olarak potaya girecek ve düello oyunu için 4 isim belirlenmiş olacak. Önümüzdeki hafta kaptanlık oyunu oynanıp oynanmayacağı ya da bireysele dönüp dönmeyeceği konusunda ise açıklamayı Acun Ilıcalı yapacak...