Survivor bitti mi, ne zaman yayınlanacak, yeni bölümler ne zaman gelecek?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem çevre 10 ili etkisi altına kalırken birçok Survivor yarışmacısı Dominikteydi.
Survivor bitti mi, ne zaman yayınlanacak, yeni bölümler ne zaman gelecek?

TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesinin ardından gündeme geldi. Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ili etkisi altına alırken Survivor'da yarışan ve Türkiye'de olan olaylardan habersiz olduğu düşünülen yarışmalarla ilgili Acun Ilıcalı'dan herhangi bir açıklama gelmezken Survivor'un bu sene sona erip ermediği merak konusu oldu. 

SURVİVOR YARIŞMACILARI DEPREMİ BİLİYOR MU?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem çevre 10 ili etkisi altına kalırken birçok Survivor yarışmacısı Dominikteydi. Depremin olduğu tarihte telefon ve herhangi bir teknolojik aletten uzak olan Survivor yarışmacılarına Acun Ilıcalı tarafından deprem konusunun iletilip iletilmediği merak edilirken özellikle de Türkiye Tek Yürek kampanyasında moderatör olan Acun Ilıcalı'nın bu sene Survivor'u sona erdirme kararı alıp almadığı da merak edildi. 

TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'un deprem nedeniyle bitip bitmediği merak edildi. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'da yarışan yarışmacıların bir tanıdığının deprem bölgesinde olması durumunda Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili nasıl bir karar alacağı merak edildi. Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili bir açıklamanın gelip gelmediği ise merak konusu oldu. 

Depremin meydana gelmesiyle binlerce kişi enkaz altında hayatını kaybederken TV ekranlarında uzun süre hiçbir dizi ve program yayınlanmadı. Bunlardan birisi de en çok izlenen Survivor olurken deprem bölgesinde akrabası ya da tanıdığı olduğu düşünülen Survivor yarışmacıları için bundan sonra izlenecek süreç merak edildi.  Survivor 2023 için henüz Acun Ilıcalı'dan bir açıklama gelmedi.