Şükrü Boyraz: "Uşak çok değişmiş"

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz Uşak’ı ziyaret etti. Genel Başkan Uşak’taki “engelsiz hizmetlerin” ve kentin çehresini değiştiren çalışmaların iyi bir noktada olduğunu söyledi
Şükrü Boyraz: "Uşak çok değişmiş"

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz’ı ve Uşak Şube Başkanı Salih Küçük ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Engelsiz bir Uşak inşası için çalışmalarına farklı bir bakış açısıyla yön veren Uşak Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Şükrü Boyraz, “Uşak’ı anlatmak yetmez, görmek gerek. Ben Uşak’a bundan yaklaşık 6 yıl önce geldiğimde burası bir köy gibiydi. Akşam kente yeniden gelişimdeyse bir şehre dönüştüğünü gördüm, tanıyamadım. Gerçekten yapılan çalışmalar için ne söylesek zor, gelip yerinde görmek lazım.” dedi.

“Biz engelliler evlerimizde mahpus hayatı yaşarız, ailelerimiz gönüllü bekçilerimizdir.” diyen Genel Başkan Boyraz, “Ne zaman ki böyle akıllı belediyecilik oldu, halkına bir şeyler yapma gayreti bulunan belediyeler oldu, işte o zaman yerel yönetimler hizmeti eşit bir şekilde birbirleriyle kaynaştırdı. Uşak’taki alt yapıları, sosyal olanakları gördüğümüzde Uşak ilimizin projelerle kendisini aştığını, erişilebilir olduğunu gördük. Tüm faaliyetlerden herkes eşit olanaklarla faydalanabiliyor. Ben çok teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Başkan Cahan: Uşak engellerin kalktığı bir şehir

Engelli bireylere yönelik yapılan ve yapılabilecek projeler hakkında konuştuklarına değinen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Biz ziyaret nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Sakatlar Derneği Uşak Şubesi Başkanımız aynı zamanda meclis üyemiz. Bu anlamda kendileriyle devamlı istişare halindeyiz. Bugün derneğimizin Genel Başkanı Şükrü Boyraz’ı, Genel Sekreteri Yılmaz Demirel’i ve Uşak Şubesi Başkanımız Salih Küçük’ü belediyemizde, Uşak’ta ağırlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Uşak engellerin kalktığı bir şehir ve bu alandaki çalışmalarımız da ortak akıl ile sürecek.” diye konuştu.

Derneğin Türkiye geneli 60 şubesi bulunduğunu belirten Belediye Meclisi Üyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şube Başkanı Salih Küçük, Genel Başkan Boyraz’a ziyaretleri ve Başkanı Nurullah Cahan’a hizmetleri nedeniyle teşekkürlerini sundu.

Yapılan ziyaret nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Genel Başkan Şükrü Boyraz’a Uşak’ın kültürel değeri olan kilim hediye etti.