Son dakika! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem. Adana'da da hissedildi.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika gelen habere göre Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana  geldi. AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre Kahramanmaraş'ta az önce 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Adana ve çevre illerde de hissedildi. 

AFAD tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre saat 20.16'da 5 büyüklüğünde 7 km derinliğinde deprem meydana geldiği öğrenildi. AFAD Twitter hesabı üzerinden yaşanan deprem ile ilgili şu bilgileri paylaştı;

"Büyüklük:5.0 (Mw) Yer:Göksun (Kahramanmaraş) Tarih:2023-05-03 Saat:20:16:38 TSİ Enlem:38.071 N Boylam:36.566 E Derinlik:7 km"

KAHRAMANMARAŞ'TA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan artçılar hala devam ediyor. 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu büyük depremlerin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybederken binlercesi ise evsiz kaldı. Depremden kaynaklanan yaralar hala sarılmaya devam ederken artçılar da yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan artçı depremler ise vatandaşların tedirgin olmasına sebep oluyor.

Deprem uzmanları ise yaşanan bu depremlerin olabilir olduğunu ve bu bölgelerde artçıların bir süre daha devam edeceğini açıkladı. İşte AFAD tarafından paylaşılan Kahramanmaraş merkezli depremin detayları;

Bu tarz son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler