Son Dakika! İstanbul'da yıkımı yapılan bina çöktü

İstanbul Bahçelievler'den yürekleri ağızlara getiren bir son dakika haberi geldi. Bahçelievler’de yıkımı yapılan binanın bir kısmında çökme meydana geldiği duyuruldu.
Son Dakika! İstanbul'da yıkımı yapılan bina çöktü

Son Dakika! İstanbul'da yıkımı yapılan bina çöktü - Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ili etkileyerek yıkım yaratmasının ardından Marmara depremine ilişkin uyarılarda bulunan uzmanlar, tüm yetkilileri acil göreve davet etti. Beklenen Marmara depreminin sonuçlarının Kahramanmaraş depreminden daha büyük olacağına vurgu yapan uzmanların açıklamalarının ardından İstanbul için acil önlem planları devreye girdi. İstanbul'da olacak bir depremin yapı stok zayıflığı nedeniyle çok daha büyük ve olumsuz sonuçlar doğuracağına işaret eden edilmesi ile birlikte hasarlı binaların kontollü yıkımına başlandı. 

YAN BİNAYA DOĞRU ÇÖKTÜ

Bu kapsamda İstanbul Bahçelievler’de bir binanın da kontrollü yıkımına karar verildi. İstanbul Bahçelievler Ceylan Sokak'ta bulunan binanın yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Yıkımı yapılan bina, yan binanın üzerine doğru çökereken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile katlarında hasar oluşan 5 katlı bina öncelikli olarak tahliye edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışmasının devam ettiği öğrenildi.