Son Dakika! Hava Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Tayinleri 2023 açıklandı

Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte kara, deniz ve hava kuvvetleri tayin yerlerinin açıklandığı öğrenildi.
Son Dakika! Hava Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Tayinleri 2023 açıklandı

Bu sene binlerce vatandaş tarafından büyük bir heyecan ile beklenen TSK atama sonuçlarının ne zaman açıklanacağı gündem oldu. Astsubay kadrosu için yayımlanan kadrolar gündeme gelirken 2023 yılı için yapılması beklenen Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri uzman çavuş, Subay, astsubay rütbelerindeki kadrolar için tayin sonuçlarının belli olduğu öğrenildi.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYORDU! 

Yapılan açıklamalara göre Mayıs ayının sonu ya da Haziran ayı için açıklanması TSK tayinlerinin özellikle de 11 Hazirandan sonra duyurulmasının beklendiği ifade edilmişti. Binlerce askeri personel tarafından merak konusu haline gelen atamalara ilişkin bugün son dakika haberi geldi. 

Gelen bilgilere göre İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen atamaların 1'inci, 2'inci, 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci hizmet bölgelerinde görevli subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaşlardan hizmet süresini tamamlayan ve sıralı hizmet bölgelerine atama tebligatı alan personelin yeni görev yerlerinin açıklandığı ifade edildi. 

TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI! 

Son dakika haberi ile birlikte TSK tarafından askeri personeller için görev yerlerinin belli olduğu ifade edildi. Yakın zamanda tüm personeller için resmi duyurunun gelmesi bekleniyor.