Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem

Adıyaman'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar.
Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem

Son dakika haberine göre Adıyaman'da saat 18.02'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Adıyaman'da saat 18.02'de 4 büyüklüğünde ve 6,7 km derinliğinde bir artçı deprem daha yaşandı. Rasathane tarafından paylaşılan bilgilere göre Serince- Sıncık Adıyaman'da 4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu depremden Türkiye'nin tam 11 ili feci şekilde etkilenmişti. 20 Şubat tarihine ise Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki büyük deprem daha meydana gelmişti. Bu depremlerin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Binlercesi ise hayatını kaybetti. Deprem bölgelerinde acılar sarılmaya devam ederken artçı depremler de yaşanmaya devam ediyor. Peki Adıyaman'da yaşanan depremin detayları nelerdir?

ADIYAMAN'DA KORKUTAN DEPREM

Adıyaman Serince- Sıncık'ta saat 18.02'de 4 büyüklüğünde ve 6,7 km derinliği bir artçı deprem daha yaşandı. Jeologlar tarafından yapılan açıklamalara göre artçı depremlerin bir kaç sene daha süreceği açıklandı. Yaşanan artçı depremler ise bazı zamanlar 5 şiddetini buluyor. Hal böyle olunca vatandaşları korkutmaya devam ediyor. 

Son dakika depremlerinden ve deprem uyarılarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Son dakika depremlerini ve deprem ile ilgili tüm haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler