Sevgi evlerinden kaçan Hatice Rana’dan 20 gündür haber yok

Kalmakta olduğu Uşak Sevgi evlerinden 20 Ekim tarihinde kaçan 14 yaşındaki Hatice Rana Şahinli’nin annesi Hanım Kaçar, kızının başına bir şey gelmeden sağ salim bulunarak kendisine teslim edilmesini istedi.
Sevgi evlerinden kaçan Hatice Rana’dan 20 gündür haber yok

Gözü yaşı anne Hanım Kaçar (33), kızı Hatice Rana Şahinli’nin kayıp olduğu günden beri Uşak’ta sokak sokak aradığını ancak bir türlü bulamadığını kaydetti.

Anne Hanım Kaçar kızının bulunması için yetkililere seslenerek, “20 Ekim’de kızım kaldığı Sevgi evinde kaçarak kayboldu. Kendisinin sağlığında şüpheliyim. Her yerde arıyorum ama bulamıyorum. Kendisinden bir haber alsam sağlığının yerinde olduğunu bilsem biraz olsun rahatlayacağım” diyerek kızının bulunmasını istedi.

Hatice Rana daha önce 2 kez kaçmış

Derti anne; “Kızım kalmakta olduğu, Sevgi evinden birkaç arkadaşı ile birlikte daha önce de iki kez kaçmıştı. Sağ olsun Emniyetimiz kızımı buldu. Ancak bu kaçmalar birkaç gün oluyordu. Bu son kaçması 20 günü geçti kızımın sağlığından şüpheliyim. Lütfen bana yardım edin. Ben Bir tekstil fabrikasında vardiyalı çalışan evde yalnız yaşayan bir anneyim. Çalışmak zorunda olduğum için sürekli evde kalıp kızımın başında 24 saat duramıyorum. Kızımın babası ise ortada yok zaten kızımın doğumdan sonra hiç babasını görmedi. Buradan kızıma sesleniyorum ne olur evine dön. Seni çok seviyorum, başına bir şey mi geldi çok merak ediyorum. Bende yetim büyüdüm kızımı da anlıyorum. Ona kızgın değilim sadece evine dönsün yanımda olsun bana yeter” ifadesini kullandı.