Sevenlerini korkutan Sancar sağ salim görevine döndü

Geçtiğimiz Salı günü kalp krizi geçiren CHP İl Başkanı ve İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanı Nadi Sancar, İl Genel Meclisi sıralarındaki yerini aldı.
Sevenlerini korkutan Sancar sağ salim görevine döndü

Bugün yapılan İl Genel Meclisi oturumunda 2019 yılı İl Özel İdaresi bütçesi görüşmelerine başlandı. Oturum öncesi bir açılış konuşması yapan Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, “Bugün itibarıyla Meclisimiz, İl Özel İdaresi 2019 yılı Bütçesini, ilçelerden başlayarak uzun bir maraton ile görüşeceğiz. Bütçe görüşmelerine geçmeden önce bir rahatsızlık geçiren Nadi Sancar Başkanıma geçmiş olsum diyorum. Kendisini aramızda sağ salim görmekten dolayı mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim” diye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bunun üzerine söz alan Sancar, “Evet ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Şimdi iyiyim ve çalışabiliyorum.  Tedavim bir süre daha devam edecek. Rahatsızlığım sırasında beni arayıp soran, başta siz değerli başkanım ve tüm meclis üyesi dostlarım, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz, daire müdürleri ve tüm özel idare çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde karşılık verdi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Banaz İlçesinin 2019 yılı bütçesinin 466 bin TL, Eşme İlçesinin 388 bin TL olarak belirlendiği açıklandı ve bütçe kalemleri hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi. Uşak İl Özel İdaresi bütçesinin toplam 83 milyon TL civarında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Nacar, yarın saat 10.30’da toplanmak üzere oturumu kapattığını açıkladı.