Scooter keyfi yaparken az kalsın canlarından oluyorlardı

Uşak’ta 2 gündür yaşanan Scooter çılgınlığı bugün bir facia ile sonlanıyordu. Bir scootere 2 kişi olarak binen gençler, bir kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldular.
Scooter keyfi yaparken az kalsın canlarından oluyorlardı

Son 3 hafta içerisinde ilimizde meydana gelen trafik kazalarında 3 genç hayatını yitirmiş, 5 genç de yaralanmış ve Uşak’ı yasa boğmuştu. Bugün az daha 2 genç de trafiğe kurban oluyordu.

Dün “Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi” tarafından kent merkezinde 220 adet scooter konmuştu. Bugün Ünalan Mahallesi Bodur Sokakta yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı.

Sokakta bulunan bir esnafın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde scooter, kiralayan biri kız, 2 genç bir scootere binmiş vaziyette hızlı biçimde sokakta ters yönden ilerliyor. Karşılarına bir anda bir kamyon çıkıyor. Kamyonu fark eden delikanlı ve genç kız kendilerini kaldırıma atarak canlarını kurtarıyor. Delikanlı son bir hamle ile scooteri de çekerek kamyon altında kalmaktan kurtarıyor. Genç kız ise şoka giriyor ve kaldırıma çökerek ağlıyor.

“Dehşeti yaşadım”

İşyerinde güvenlik kamerasında görüntüleri canlı olarak izleyen elektrikçi Yücel Kozak, “Görüntüleri izlerken son haftalarda ilimizde yaşanan trafik kazalarında yaşamlarını yitiren gençler aklıma geldi ve 2 gencin yaşamını kaybettiğini düşünüp dehşete kapıldım. Neyse ki iki gencimiz son anda kurtuldu” dedi.

Uşak’ta 3 haftada 3 genç yaşamını yitirdi 5 genç yaralandı

İlimizde 31 Mayıs tarihinde Uşak Üniversitesi önünde meydana gelen kazada Sude Ürer ile Buse Uğurlu adlı iki genç kız yaşamını yitirmişti. Kazaya neden olan sürücü H.K. de alkollü çıkmıştı.

10 Haziran tarihinde gece geç saatlerde Uşakİzmir karayolunda meydana geldi. Alkollü sürücü İ.K. kontrolündeki 16 YZ 350 plakalı otomobille seyir halindeyken yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencileri Ü.C.C. (22), N.G. (21), K.A. (21), B.E. (21) ve E.K.'ye (21) çarptı. 5 öğrenci de yaralanmıştı.

15 Haziran tarihinde ise Banaz ilçesi Ankara-İzmir kara yolu Corum köyü yakınlarında TIR, yolun karşısına geçmeye çalışan Samet Akçam'a (17) çarparak ölümüne nende olmuştu.

(SALİH KILINÇ / HABER)