Sazlıgöl ailesinin sağlık durumları iyiye gidiyor

Geçtiğimiz Pazar günü yoldan çıkarak duvara çarpan araçta bulunan Sazlıgöl ailesinin 4 ferdinin de sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.
Sazlıgöl ailesinin sağlık durumları iyiye gidiyor

Kaza sonrası Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan anne Melek Sazlıgöl ve kızı Yasemin Sayınkarakaya’nın toplam 11 saaat süren ameliyatlar sonrası, kendilerine geldiği, bilinçlerinin yerinde olduğu ve sağlık durumlarının her geçen gün iyiye gittiği belirtildi.

Kaza sırasında araçta bulunan 2 ve 4 yaşındaki Yasemin Sayınkarakaya’nın çocuklarının da vücutlarında kırklar olduğu, bugün mama ile beslendiği de öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Bir önceki dönem Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl’ün  kızı Yasemin Sayınkayakara’nın kullandığı 64 NH 666 plakalı aracın, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkan araç, bir çiftliğin duvarına çarptı.

Kaza sonrası araç hurdaya dönerken içerisinde bulunan Nihat Sazlıgöl’ün eşi Melek Sazlıgöl ve kızı Yasemin Sayınkayakara ve 2 torunu ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Melek Sazlıgöl ve kızı Yasemin ve 2 torunun durumunun ağır olduğu, Melek Sazlıgöl ve Yasemin Sayınkarakaya’nın ameliyata, 2 çocuğunda yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler