Sağlık-Sen Uşak Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu AKM’ de Yapıldı

Sağlık-Sen Uşak Şubesi 5. olağan genel kurulu Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Sağlık-Sen Uşak Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu  AKM’ de Yapıldı

Tek aday ile gidilen kongrede mevcut Başkan Muhammed Ali Aloğlu yeniden aday olurken genel kurula Sağlık Sen Genel başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, İl Sağlık Müdürü Dr. Sedat Kavas, Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü Mustafa Toprak katıldı.

Divan Başkanlığına Kemal Çırak’ın seçildiği kongrede, Başkan ve başkan adayı Muhammed Ali Aloğlu yaptığı konuşmada; “Üyelerimizin özlük ve sosyal hakları, ekonomik durumu ve ülkemizin iç ve dış gündemlerine ilişkin  genel yetkili sendika olduğumuzun bilinci ile  aile hayatında iş hayatında sosyal çevrede, hayatın her alanında ve basında gündem oluşturmayı başlıca görevimiz saydık.

Biz, sağlık-Sen Ailesi olarak, özel de çalışanlarımızın haklarını korumayı kendimize görev biliyor ve bu bilinçle çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Sağlık – Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Uşak Şubeyi överek, Türkiye genelinde örgütlenmelerinin yüzde 51 oranında olduğunu, Uşak’ta ise bu oranın yüzde 7-87 olduğunu belirterek Aloğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Tek liste ile gidilen seçimlerde 162 delegenin tercihi ile 2010 yılından bu yana başkanlık görevini sürdüren Muhammed Ali Aloğlu yeniden başkan seçilirken yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:  Günay sağır, Özkan Çiftçi, kaya Kağızman, Mehmet Duran, Erhan Ayan ve Zeliha Keleş.

Denetim Kurulu: Olgun Coşkun, Ercan Bulut, Bülent Ormanşahin, İsa Sezer, Zeynel Turan.

Disiplin Kurulu: Koray Acar, Göksel Tuncer, Yılmaz savaş, Hüseyin Erdem.

Genel Merkez Üst Delegeleri: Muhammed Ali Aloğlu, Mehmet Duran.