Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı personel alımı için başvuruları geçtiğimiz haftalarda tamamlamıştı. Durum bu şekilde olunca başvuru yapan binlerce kişi Sağlık Bakanlığı personel alım kura sonuçlarını araştırmaya başladı.
Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı bünyesine 8 bin personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi için nefesler tutuldu. İŞKUR üzerinden yapılan başvurular sonrasında kura çekiminin ne zaman başlayacağı başvuranlar tarafından merak ediliyor.

Sağlık Bakanlığı personel alım kura çekiminde son durum ne? Kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları nihai isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ KURA SONUÇLARI

Başvuranların merakla beklediği Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım kura sonuçları için detaylar netleşmeye başladı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru sonuçları kura çekimi ile sonuçlanacak. Kuradan adı çıkan personeller taşra teşkilat merkezlerine işçi olarak atanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIM KURA ÇEKİLİŞİ

Konuya ilişkin Sağlık Bakanlığı beklenen açıklamayı yaptı. Buna göre Sağlık Bakanlığı kura çekimine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle;

Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir”

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIM SONUÇLARI

Alımlara ilişkin sonuçların resmi olarak Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden ilan edileceği açıklandı. Buna göre Sağlık Bakanlığı kura çekimleri 3-4 Nisan tarihinde bakanlığın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Kura çekimlerinin saat 10.00’da başlaması ve akşam 18.00’e kadar devam etmesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi 2 gün boyunca devam edecek.