SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI CANLI KURA ÇEKİM TARİHLERİ İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alım kurası

Sağlık Bakanlığı personel alım başvuruları geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Başvuruda bulunanlar arama motorları üzerinden Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi personel alımı kura sonuçlarını araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2024 tarihi
SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI CANLI KURA ÇEKİM TARİHLERİ İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alım kurası

Sağlık Bakanlığı bünyesine farklı meslekler için personel alımı yapacak. Büro memuru, işçi, güvenlik görevlisi gibi farklı meslekler için toplamda 8 bin işçi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alındı. Noter huzurunda canlı yayında gerçekleşecek olan kuraların belirtilen kanallar üzerinden izlenebileceği belirtildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI CANLI KURA NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alım kura tarihi belli oldu. 23 – 27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşen başvurularda kura çekim tarihi başvuranlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimini ne zaman yapacak? Kura çekimine ilişkin merak edilen detaylar haberimizde

8 BİN İŞÇİ KURA ÇEKİM TARİHİ

Aktarılan son habere göre Sağlık Bakanlığı kura çekim tarihi için resmi tarihi açıkladı. Açıklamada kura çekim tarihleri şu şekilde sıralandı:

“ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle; Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir”

KURA ÇEKİMİ NEREDEN İZLENECEK?

Sağlık Bakanlığı kura çekimini izlemek isteyenler için detaylar beli oldu. Sağlık Bakanlığı işçi alım kura çekilişi, daha önceki dönemlerde yapılan çekilişlerde olduğu gibi YouTube üzerinden izlenecek. 3-4 Nisan tarihlerinde yapılacak kura çekimi bu noktada canlı yayından takip edilebilecek.

Bunun yanı sıra Sağlık Bakanlığı’ndan resmi web sitesi üzerinden kura çekiminin yapıldığı gün sonuçların nihai liste olarak yayımlanması bekleniyor. Adaylar sonuçlarını ve atamalara ilişkin detaylara Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilecek.