Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alım başvuruları ne zaman? Kadro ve branş dağılımı

Sağlık Bakanlığı personel alımlarını bekleyenlere güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Resmi Gazete’de Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alım duyurusu yayımlandı. Branş dağılımı ve kadro sayısına ilişkin detayları
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alım başvuruları ne zaman? Kadro ve branş dağılımı

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı için önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de Sağlık Bakanlığı personel alım duyurusu yayımlandı. Buna göre diyetisyen, ebe, hemşire, sağlık memuru, tabip, uzman tabip ve sağlık teknikeri alımı yapılacak. KPSS puanının baz alınacağı Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin detaylar belli oldu! Sağlık Bakanlığı personel alım başvuruları ne zaman başlayacak?

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda şu ifadeler kullanıldı:

“Eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek hizmet birimlerinin, 2024 yıl sonuna kadar uygulanmak üzere ekli listede belirtildiği şekilde yeniden belirlenmesine 10/7/2003 tarihli ve 4924 sayılı Kanunun 1 inci ve 3 üncü maddeleri gereğince karar verilmiştir”

SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı 36 bin sağlık personeli alımı için başvuruların ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Başvuru tarihleri henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımının başlaması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM BAŞVURULARI

Sağlık Bakanlığı’nın 36 bin sözleşmeli personel alımında başvuru tarihleri adaylar tarafından yakından takip ediliyor. Başvuru tarihleri henüz resmi olarak açıklanmadı. ÖSYM’nin kılavuzu mayıs ayının başında yayımlaması bekleniyor. Konuya ilişkin bir gelişme olduğunda konuyu sizlere aktarıyor olacağız!