Sabah saatlerinde uyarı yapıldı! O iki bölgede göz gözü görmeyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda dikkati çeken bir uyarıya da ver verildi.
Sabah saatlerinde uyarı yapıldı! O iki bölgede göz gözü görmeyecek

Sabah saatlerinde uyarı yapıldı! O iki bölgede göz gözü görmeyecek - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 81 il  için ayrı ayrı hava durumu yayımlanmaya devam ediyor. Yurt genelinde hava durum raporu yayımlanırken iki bölgeye dikkat çekilen bir açıklama yapıldı. 

MGM'DEN İKİ BÖLGEYE UYARI

MGM,  iki bölgede yaşayan vatandaşları hava muhalefeti nedeniyle uyardı. MGM, Doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu illerinde bu gece ve yarın etkili olması beklenen toz taşınımı nedeniyle vatandaşları uyardı.

TOZ TAŞINIMI GELİYOR

Meteoroloji, bu gece ve yarın itibarıyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerinde etkili olması beklenen toz taşınımı nedeniyle vatandaşları uyardı. Yayımlanan hava durumu raporunda; Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunduğu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklendiği kaydedildi.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, bu gece ve yarın Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Öte yandan ulaşımda aksama, görüş mesafesinin azalması, hava kalitesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği de kaydedildi.

İlgili Haberler