Ruhi Çenet kanalı çalındı! You Tube kanalı kim çaldı son dakika geri alınır mı nasıl alınır?

Türkiye'nin en ünlü You Tube'rları arasında yer alan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalı kim çaldı, You Tube kanalı nasıl geri alınır, alınabilir mi?
Ruhi Çenet kanalı çalındı! You Tube kanalı kim çaldı son dakika geri alınır mı nasıl alınır?

Ruhi Çenet kanalı çalındı! You Tube kanalı kim çaldı son dakika geri alınır mı nasıl alınır? Toplam 8,5 milyon üyesi olan You Tube kanalı olan Ruhi Çenet kanalının çalındığını duyurdu. Uzun yıllardır sosyal medya platformunda olan ve yayımladığı videolar ile dikkat çeken Çenet'in kanalının çalınması büyük yankı uyandırdı.

YouTube üzerinden bilgilendirici videolar yayınlayan ve risk alarak hem tehlikeli hem soğuk hem de sıcak ülkeleri gezmekten çekinmeyen Ruhi Çenet uzun yıllardır bu işi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle olan bu pozu gündem olan Ruhi Çenet'e takipçileri; sessiz sedasız evlendi, yuvasını kurdu yorumlarında bulunmuşlardı.

RUHİ ÇENET KANALININ ADI RİPPLE OLDU!

Ruhi Çenet yapmış olduğu açıklamasında kanalının çalındığını resmi olarak duyurdu. Kanalın fotoğrafı değişti ve ismi de Ripple oldu. Kripto para dolandırıcıları, açtıkları bu sahte canlı yayın ile Ripple‘ın değerleneceğini iddia ediyor ve yatırımcıları dolandırmaya çalışıyor.

Çenet'in kanalındaki bazı videoların silinmesi takipçilerini büyük üzüntüye boğarken You Tube kanalının kısa sürede geri alınacağı ifade edildi. Ancak yine de hesabın çalınması takipçilerini üzdü...