Rektör Savaş STK’ları tek tek dolaşıyor

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan ve Prof. Dr. Adem Duru ile Genel Sekreter V. İbrahim Çalış, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Uşak İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Rektör Savaş STK’ları tek tek dolaşıyor

Memur-Sen Uşak İl Başkanı Mehmet Karaçallık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Prof. Dr. Savaş, üyelerle bir süre sohbet etti.

“Uşak’ı Daha İleriye Taşıyacağız”

Prof. Dr. Savaş sendikaların, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) arasında önemli bir yeri olduğunu belirtti. Tıpkı üniversiteler gibi toplumsal meseleler karşısında sorumluluk bilinci ile düşüncelerini ortaya koymayı hedefleyen sendikaların, üniversite-şehir bütünleşmesinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi olarak STK’larla birlikte Uşak’ı bulunduğu yerden daha da ileriye taşıyacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Mehmet Karaçallık, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Memur-Sen olarak amaçlarının üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek olduğunu söyleyen Karaçallık, “Konfederasyon olarak üniversitelerimizde de üyelerimiz bulunmakta. Üyelerimizin dilek, istek ya da sorunlarına üniversitelerle işbirliği içinde çözümler üretiyoruz. Başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.