PTT ne zaman açılacak? Bugün PTT’ler açık mı? PTT çalışma günleri ve saatleri

PTT çalışma saatleri ve günleri bayram tatili sebebi ile en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. PTT’lerin açılış tarihlerini merak edenler hemen arama motorlarında soruların cevabını arıyor. Peki, PTT bugün açık mı, çalışıyor mu?
PTT ne zaman açılacak? Bugün PTT’ler açık mı? PTT çalışma günleri ve saatleri

PTT 13 Nisan Cumartesi günü açık mı, PTT ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram tatilini 9 güne çıkarmasının arından geçtiğimiz hafta 6 Nisan Cuma akşamı bayram tatili resmen başladı. 9 günlük bayram tatili boyunca PTT’nin ne zaman açılacağı merak ediliyor.

PTT BUGÜN AÇIK MI, KAPALI MI?

PTT çalışma saatleri ve tarihleri günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. 15 Nisan Pazartesi günü Ramazan Bayramı tatilinin bitmesi sonrasında kamu kurum ve kuruluşları hizmet vermeye devam edecek. Buna göre PTT de 15 Nisan Pazartesi günü hizmet verecek. Peki, PTT bugün açık mı, kapalı mı? PTT Cumartesileri açık mı?

PTT BAYRAMDA AÇIK MI?

PTT ile işi olan vatandaşlar PTT bayramda açık mı sorusuna yanıt arıyor. Aktarılan habere göre PTT arefe günü 9 Nisan’da yarım gün hizmet verdi. Bayramın tamamında ise 10 11 12 Nisan’da kapalı olacak. Araya 13 – 14 Nisan hafta sonunun girmesi sebebi ile kapalı olacak PTT’nin bayram tatili sonrası ilk iş günü 15 Nisan Pazartesi günü olacak.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ VE GÜNLERİ

Yaşanan bu durum sonrasında vatandaşlar PTT çalışma saatleri ve günlerini merak etmeye başladı. Aktarılan habere göre hafta içi PTT çalışma saatleri 08.30 – 17.00 olarak ifade edildi. Öğle arası 12.30 – 13.30 arasında kapalı olan PTT hafta içi hizmet veriyor. Bazı bölgelerde cumartesi günleri PTT şubelerinin 13.30’a kadar hizmet verdiği bilinmektedir. Size en yakın PTT’den cumartesi günü hizmet veren şubeleri öğrenebilirsiniz.