PTT açık mı 8 Nisan PTT bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık?

PTT çalışma saatleri günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. Kargo başta olmak üzere fatura ödeme ve çeşitli ödeneklerin alınması için vatandaşlar PTT’yi yoğun bir şekilde kullanıyor. Peki, PTT açık mı 8 Nisan PTT çalışma saatleri nasıl?
PTT açık mı 8 Nisan PTT bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık?

PTT çalışma saatleri belli oldu. Postane bugün kaça kadar açık olacak? Vatandaşların kullandığı kurumlarda olan PTT’nin çalışma saatleri açıklandı. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte bayram tatili 9 güne çıkarılmıştı.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜNE ÇIKARILDI

Erdoğan yaptığı açıklamasında bayram tatilinin uzatılmasına ilişkin şunları söylemişti:

“Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik. Genel olarak özel sektörümüzün de böyle]yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramı'nızı şimdiden tebrik ediyor ve bir buçuk günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizi bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum”

PTT 8 NİSAN AÇIK MI?

PTT çalışma saatleri de bu noktada sıkça araştırılıyor. Aktarılan son habere göre bu yıl Ramazan Bayramı’nın arefesi 9 Nisan Salı gününe denk geliyor. 10 – 11 – 12 Nisan tarihlerinde de Ramazan Bayramı eda edilecek. Vatandaşlar 8 Nisan Pazartesi PTT açık mı sorusunu soruyor.

PTT BAYRAMDA KAPALI MI?

Aktarılan habere göre PTT 8 Nisan Pazartesi günü açık. PTT’nin resmi tatili 9 Nisan Salı günü öğleden sonra başlayacak. Bayramda ise tamamen kapalı olacak. Vatandaşların bu sebeple PTT işlemlerini 9 Nisan Salı günü öğle saatlerine kadar yapması gerekiyor. Aksi durumda 9 Nisan Salı günü öğleden sonra kapanacak olan PTT 15 Nisan Pazartesi gününe kadar hizmet vermeyecek.