Polisin sevgisi ve şefkati kimsesiz çocukları mutlu kıldı

Uşak Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri sitesinde kalan bir grup çocuk, Uşak Emniyet Müdürlüğünü ziyaretleri sırasında unutulmaz bir gün yaşadı.
Polisin sevgisi ve şefkati kimsesiz çocukları mutlu kıldı

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in talimatıyla minik misafirler, polis ağabey ve ablalarının yardımlarıyla atlara, motosiklet ve bisikletle binerek çok güzel bir gün geçirdiler. Polis araçları eşliğinde kısa bir Uşak turu yaptıktan sonra Trafik parkında trafik eğitimi aldılar.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nün minik misafirleri, yaşamları boyunca unutmayacağı bir gün yaşadılar. Uşak Emniyet Müdürlüğüne polis motosikletleri ve üstü açık jeep (Muavenet) eşliğinde kısa bir şehir turu attıktan sonra gelen çocukları, Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve şube müdürleri karşıladı.

Emniyet Müdürü Gezer’e sevgi ile sarılan çocuklar daha sonra polis abla ve ağabeylerinin sevgi ve şefkatli davranışlarıyla ata, motosiklete, bisiklete ve çeşitli polis araçlarına bindiler.

Yiyecek ikramından sonra, Trafik Parkı’na giden çocuklar, burada da yaşlarına uygun araçlara binerek, polis ağabey ve ablalarından trafik kuralları hakkında bilgi aldılar.

Çocuklar İade-i ziyaret gerçekleştirdi

Uşak Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri sitesinde kalan çocukların, Uşak Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin nedeni “Babalar Günü” ne dayanıyor.

Babalar Günü’nde Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ile birlikte çocukları ziyaret eden Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, çocukların kendisine sarılması üzerine onları Emniyet Müdürlüğüne davet ettiği ve çocukların da iade-i ziyarette bulunduğu öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)