Pisa Kulesini kıskandıran dağıtım panosu onarıldı

Dün duyurduğumuz; “Uşak’ta bulunan bu trafo Pisa Kulesini kıskandırıyor” başlıklı haberimiz üzerine; mahalle halkının bir yıldır yapılmadığını ileri sürdüğü elektrik dağıtım panosu (Trafo) bu sabah saatlerinde yapıldı.
Pisa Kulesini kıskandıran dağıtım panosu onarıldı

Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker caddesi üzerinde bulunan bir elektrik dağıtım panosunun, taşlar üzerinde gelişi güzel konduğunu ve bir yıldır yapılmadığını belirten mahalle halkının isteği üzerine yaptığımız haber ses getirdi.

Sarayaltı Mahallesi sakinleri; “Her geçişimizde taşlar üzerinde eğreti bir şekilde duran elektrik dağıtım panosunun üzerimize devrilmesinden veya dışarıda olan kablolarıyla çocukların oynayarak canlarından olmasın korkuyorduk.

Yaklaşık bir yıldır düzletilmesi için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Son çare olarak Uşak Gündem İnternet Haber Sitesi’ne başvurduk. Haber, dün saat 17.00 sıralarında yayınlandı. Bu sabah saat 09.00 – 10.00 arasında dağıtım panosu çok güzel şekilde yapıldı.

Uşak Gündem internet Haber Sitesine ve elektrik dağıtım firması OEDAŞ’a çok teşekkür ederiz” dediler.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Kıran; “Yaklaşık 2 yıl önce yola çıkarken, haber sitemizin temel ilkesinin; “Uşaklının sesi, gözü ve kulağı olmak” olduğunu açıklamış ve yayın politikamıza bu doğrultuda devam etmiştik.

Sorunun çözümü olarak bizden aracı olmamızı isteyen Uşak halkına ve haberimizi ciddiye alıp derhal harekete geçen elektrik Dağıtım şirketi OEDAŞ’a çok teşekkür ederiz” dedi.

https://www.usakgundem.com/guncel/usakta-bulunan-bu-trafo-pizza-kulesini-kiskandiriyor-h10754.html

(SALİH KILINÇ / HABER)