Ovademirler Mahallesi'nde gönüller bir oldu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın halkla birebir görüştüğü ‘Gönül Buluşmaları’ programının son durağı Ovademirler Mahallesi oldu.
Ovademirler Mahallesi'nde gönüller bir oldu

Mahalle sakinleri ile akşam saatlerinde bir araya gelen Başkan Çakın, Ovademirlilerin derdini dinledi ve çözüm önerilerini sundu. Çakın’la vatandaşların sohbeti gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Ovademirler Mahallesinde düzenlenen Gönül Buluşmalarını değerlendiren Başkan Çakın, “Vatandaşlarımızla buluştuğumuz, dertlerini dinleyip sevinçlerini paylaştığımız Gönül Buluşmalarının bu seferki durağı Ovademirler Mahallesi oldu.

Mahalle sakinlerimizin istek ve önerilerini dinledik. Bölgeye yapılan hizmetleri anlattık ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunduk” dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Çakın, katılım sağlayan tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen buluşmadan son derece memnun olan mahalle sakinleri, taleplerini bizzat iletip akıllarındaki sorulara cevaplar aldılar ve etkinlikten son derece memnun olduklarını, böyle bir etkinliği düşünüp organize ettikleri için hem Uşak Belediyesi’ne hem de Başkan Çakın'a teşekkürlerini ilettiler.