Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı tarih belli oldu

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın tarihi bir süredir merak ediliyordu. Sınav tarihine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yeni bir açıklama geldi.
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı tarih belli oldu

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı tarih belli oldu - Uzman öğretmenlik sınavı olarak da bilinen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın tarihi merak edilirken yapılan araştırmalar son buldu. 2023 yılında yapılacak olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmet Özer, katıldığı bir televizyon programında sınav tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. 

BAKAN ÖZEL AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Öze, katıldığı televizyon programında Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın tarihini açıkladı. Adayların merakla beklediği sınavın tarihi belli olurken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için sürecin 18 Mayıs tarihinde aşlatılacağını duyurdu.

30 Mayıs-9 Haziran tarihinde başvuruların yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Özer,  Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın 19 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi. Milli Eğitim Bakanı Özer, sonuçların açıklanacağı tarihi ise 24 Kasım olarak belirlediklerini açıkladı.  Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecei açıklayan Milli Eğitim Baknı Özer, ''Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.'' diyerek sözlerini noktaladı.