ÖGG sınav soruları! ÖGG 108. dönem sınav soruları ve sonuçları açıklandı mı?

ÖGG sınavı sonrasında sınava giren adaylar ÖGG 108. Dönem sınav soruları ve cevap anahtarını araştırmaya başladı. 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenen ÖGG sınav soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?
ÖGG sınav soruları! ÖGG 108. dönem sınav soruları ve sonuçları açıklandı mı?

ÖGG sınav kılavuzunda yer alan bilgiye göre sınava giren adaylar 1 – 3 Mayıs tarihleri arasında yazılı sınav soruları için itiraz haklarını kullanabilecek. Peki, 108. Dönem özel güvenlik sınav soruları ne zaman açıklanacak? Özel güvenlik sonuçları ne zaman belli olacak? Merak edilenler haberimizde..

108. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI

Güvenlik olarak iş hayatına atılmak isteyenler için ÖGG 108. Dönem Özel Güvenlik Temel Eğitim sınavı ve mevcut güvenlikler için 84. Yenileme Eğitim sınavı düzenlendi. 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenen sınav sonrasında adaylar sınav sonuçlarının ve cevap anahtarlarının ne zaman yayımlanacağını merak ediyor.

Özel güvenlik A B sınav kitapçığı soruları ne zaman yayımlanacak? Sınava giren adaylar için heyecanlı bekleyiş bugün itibarıyla başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen sınav takviminde detaylar şu şekilde:

  • 24 Nisan’da kuryeler sınav evraklarını dağıtmaya başlar
  • 27 Nisan’da özel güvenlik sınavı düzenlenir
  • 28 Nisan – 12 Mayıs tarihleri arasında uygulamalı sınav atışı yapılır
  • 30 Nisan sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlanır

ÖGG 108. DÖNEM SINAV SORULARI YAYINLANDI MI?

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak düzenlenen 108. Dönem ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarının bu kapsamda 30 Nisan Salı günü yayımlanması bekleniyor. Yayımlanan takvime göre de sınav sonuçları 17 Mayıs tarihinde açıklanacak. sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sonuçlara itiraz edecek olan adaylar 20 – 22 Mayıs tarihleri arasında ücreti yatırarak 23 Mayıs tarihte itiraz edebilecek.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI

Özel güvenlik sınav soruları henüz yayınlanmadı. Sınav sonuçlarının en geç 30 Nisan tarihinde yani yarın kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Sınavda adaylara sunulan A ve B kitapçıklarında yer alan soruların yanı sıra cevap anahtarları da EGM’nin resmi sitesinden görüntülenebilecek.