OEDAŞ açıkladı! 25 Mayıs Perşembe günü o ilçede elektrikler kesiliyor!

OEDAŞ, hizmetlerini sürdürürken yeni hafta ile birlikte kesinti programını da yeniledi. Bu çerçevede 25 Mayıs Perşembe günü Uşak'ta elektriklerin planlı olarak kesileceği açıklandı. Elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahaller de belli oldu.
OEDAŞ açıkladı! 25 Mayıs Perşembe günü o ilçede elektrikler kesiliyor!

OEDAŞ açıkladı! 25 Mayıs Perşembe günü o ilçede elektrikler kesiliyor! - Hizmetlerini 5 ilde sürdüren Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi (OEDAŞ) aralarında Uşak'ın da bulunduğu illerde elektrik dağıtım hizmetine devam ediyor. OEDAŞ elektrik kesintisi yapacağı ilçe ve mahaller bilgilerini saat aralıkları ile birlikte aboneleriyle paylaşmayı sürdürüyor. Uşaklılar, 25 Mayıs Perşembe günü elektrik kesintilerinin yapılacağı adresleri sorgularken yeni haftanın programı da belli oldu.

OEDAŞ, hizmet kalitesini iyileştirmek için çalışmalarına devam ederken Uşaklıklar yeni haftanın ortasında planlı elektrik kesintisi programını sorguluyor.  Bu kapsamda OEDAŞ tarafından 25 Mayıs Perşembe günü yapılacak planlı kesinti takvimi açıklandı.

25 MAYIS UŞAK ELEKTRİK KESİNTİ PROGRAMI 

OEDAŞ, kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgilerini saat aralıklarıyla beraber Uşaklılara açıklanırken hizmet iyileştirmeleri ve arızaları gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Uşak'ın elektrik dağıtımını sağlayan OEDAŞ, planlı elektrik kesinti programını Uşaklılara duyurdu. Uşak'ın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programını ilçe ve mahallelere göre açıklayan OEDAŞ, kesinti bilgilerine dair saat aralıklarını da detaylandırdı. Buna göre yapılacak kesinti bilgileri şöyle açıklandı;

Uşak, EŞME 25 Mayıs 2023 14:00 - 25 Mayıs 2023 16:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.

Uşak, EŞME 25 Mayıs 2023 13:00 - 25 Mayıs 2023 15:00 Tarihleri arasında kesinti uygulanacak.

Bölgenizdeki planlı kesintilerden sms ile bilgilendirme için 7/24 hizmet veren ALO 186 Çözüm Merkezimizi arayarak veya web sitemiz üzerinden bilgi güncelleme kısmından güncelleyerek haberdar olabilirsiniz. Kesinti bilgileri ile ilgili güncel haberler için ''Usakgundem.com'' adresini takp edebilirsiniz.