Nurullah Cahan, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle buluştu. 
Nurullah Cahan, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Uşak Belediyesi şehit ailelerine, gazilere ve yakınlarına yönelik iftar programı düzenledi. Programda ailelerle bir araya gelen ve hasbihal eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Sizler bizlerin en kıymetli emanetlerisiniz." dedi. Eşi Halime Cahan ile ailelere karanfil dağıtan Başkan Cahan, onlar için birer evlat olduklarını hissettirdi.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin yer aldığı iftar programına Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ve eşi Halime Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ  katıldı.

Programın ardından katılımcılara seslenen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İftar sofrasında, böyle güzel programlarda sizle birlikte olmaktan çok mutlu oluyoruz. Daima söylediğimiz gibi sizler bizlere evlatlarınızın emanetisiniz, bizim baş tacımızsınız. İmkân olması halinde ne talebiniz varsa gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tutulan oruçların hürmetine ordunun muzaffer olması dileğinde bulunan Başkan Cahan katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Şehit aileleri, gazi ve yakınlarından 24 Haziran genel seçimleri için destek ve dualarını talep etti.

İftar programının ardından ilahilerle katılımcılara keyifli bir akşam geçirildi. Cahan, daha sonra Kaşbelen Köyü’ne geçerek vatandaşlarla çay sohbetinde buluştu.