Naci Yıldırım’dan teşekkür ve Çanakkale Zaferi Kutlaması

İYİ Parti İl Başkanı Naci Yıldırım, Çanakkale Deniz ve Kara Zaferi’nin 104. Yıldönümünü kutlayan bir açıklama yaptı.
Naci Yıldırım’dan teşekkür ve Çanakkale Zaferi Kutlaması

Yıldırım, açıklamasında, Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitinginde alanı dolduran Uşaklılara da teşekkür etmeyi de unutmadı.

Tarihimizin şanlı ve unutulmaz zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünü 18 Mart Pazartesi günü kutlayacağımızı hatırlatan Yıldırım, “Şehitler Haftası olarak kutlanan bu onurlu günde, yurt savunması için canını feda eden şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, gazilerimiz için de sağlık dolu uzun bir ömür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum” dedi.

“Türk Milleti için bu çok özel ve anlamlı günde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma gününde vatan için canını feda etmiş şehitlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum. Ruhları şad olsun. Çanakkale Savaşı bir destandır. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir vatan savunmasıdır. Ecdadımız yurdun dört bir yanından vatanını savunmak üzere Çanakkale Geçilmez diyerek gelmiş, bizlere millet olma bilincini ve vatanı savunma anlayışını göstermiştir.

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmet minnet ve minnetle anıyor, manevi şahsiyetlerinin önünde saygıyla eğiliyorum” ifadesini kullandı.

YILDIRIM’DAN UŞAKLILARA TEŞEKKÜR

Yıldırım, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in konuşmacı olarak katıldığı, İYİ parti Uşak İl Teşkilatları tarafından 16 Mart tarihinde düzenlediğimiz mitingimizde bizi yalnız bırakmayan 10 bin aşkın hemşerimize ve bize gönül desteği olan tüm Uşak Halkına canı gönülden teşekkür ederim.

Ayrıca, mitingimizin başarılı geçmesi için günlerdir gözünü kırpmadan gece gündüz çalışan tüm İYİ Parti Uşak Teşkilatı ve üyelerimize de ayrıca teşekkürü bir borç bilirim” dedi.