Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Baro Başkanı Kargı’yı kutladı

Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Yönetim Kurulu yeni seçilen Uşak Baro Başkanı Kazım Kargı’yı ziyaret ederek kutladı
Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Baro Başkanı Kargı’yı kutladı

Murat Dağı Yok Olmasın Platformu Sözcüsü Funda Öz Akcura, yönetim kurulu üyeleri; Uşak Mimarlar Odası Başkanı ve TMMOB İl Temsilcisi Mimar Turan Ünlü, Avgan Köyü Muhtarı Mümin Bayer, Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve Kemal Akın, Kargı’yı ziyaret ederek kutladı ve “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Platform Sözcüsü Funda Özakcura, “Uşak Barosu platformumuzun en önemli bileşenlerindendir. Geçtiğimiz yıl, sağlıklı bir çevre ve temiz bir hayat için yaptığımız her türlü etkinlikte baromuzun büyük desteğini gördük.

Baro Başkanı seçilen Uşak Baro Başkanı Sayın Av. Kazım Kargı’yı kutladık ve kendilerini platformumuz hakkında bilgilendirdik. Bize, Uşak Barosu olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ve bı konuda Baro’nun çevre Komisyonu ile temasa geçeceğini bildirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

Uşak Baro Başkanı Av. Kazım Kargı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kargı, Her bireyin sağlıklı olarak temiz bir çevrede yaşam hakkının olduğunu ve altında Türkiye’nin de imzası bulunduğu birçok uluslar arası sözleşmelerde bunun birhak olduğunu vurguladı.

Kargı, “Uşak ve Ege halkının temiz bir çevrede sağlıklı yaşaması ve temiz hava soluması için Uşak Barosu olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.