Muhtarlardan Başkan Cahan'a teşekkür yemeği

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Merkez mahalle muhtarları tarafından kendisi için organize edilen teşekkür yemeğine katıldı.
Muhtarlardan Başkan Cahan'a teşekkür yemeği

Uşak’ta bugüne kadar yerel yönetimlerde memlekete hizmet anlamında yadsınamaz bir katkısı olan ve vatandaş ile devlet arasındaki köprüyü sağlayan muhtarlar, düzenledikleri yemek organizasyonunda Başkan Cahan’ı ağırladılar. Muhtarlar Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca kendileriyle omuz omuza çalıştığını ve Uşak için önemli hizmetler yerine getirdiğini dile getirdiler.

Başkanımızı Unutmayacağız

2014-2019 döneminde Uşak’a yapılan hizmetlerin doğru planlanmasında ve tanıtımında önemli bir rol üstenen Merkez Mahalle Muhtarlarının Başkanı Gökhan Toker, Başkan Cahan’a davetlerine teşrif ettikleri için teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Organizasyona katılan mahalle muhtarları ise, Başkan Cahan’a bugüne kadar kendilerine verdikleri değerden ve sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kentin değişimindeki ve modernleşmesinde en büyük pay sahibi olan Başkan Cahan’ı hiçbir zaman unutmayacaklarını ve hizmetlerini her zaman takdir edeceklerini dile getirdiler.

Başkan Cahan: “Önemli Olan Kubbede Hoş Bir Seda Bırakmaktı”

2014’ten 2019’a kadar mahalle muhtarlarıyla Uşak’ın çehresini değiştiren projeler için beraber çalıştıklarını aktaran Başkan Cahan, Uşak’ta her mahallede eserlerinin olduğunu ve şehrin sorunlarını hep birlikte çözdüklerini belirtti.

Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak bizim en büyük önceliğimiz doğru ve kaliteli hizmeti, öncelik sırasına göre hayata geçirmekti. Bu anlamda, muhtarlarımız bizlere mahallelere, sokaklara açılan birer anahtar oldu.” dedi. “Önemli olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır” diyen Başkan Cahan, 5 yıllık süreçte kendilerine verdikleri desteklerden dolayı muhtarlara teşekkür etti. Başkan Cahan, önümüzdeki mahalle muhtarlığı seçimlerinde muhtar adaylarına başarılar dilerken, seçimin devlete ve millete hayırlı olmasını temenni etti.