Muhasebeciler Haftası etkinlikleri başladı

Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak ve üyeleri Atatürk Anıtına çelenk bırakarak “Muhasebeciler Haftası” etkinliklerini başlattı.
Muhasebeciler Haftası etkinlikleri başladı

Etkinliklere; Uşak İl Defterdar Vekili Birsen Tokolaç, SGK İl Müdürü İbrahim Öztürk de katıldı.

Her yıl 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası tüm ülkede olduğu gibi Uşak’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Uğur Albayrak ve oda üyeleri Muhasebeciler Haftası nedeni ile  Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Albayrak, kendileri için anlamlı bir günde yalnız bırakmadıkları için katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı.

 

Albayrak, “Ülkelerin bağımsızlığı, gelişmesi, tamamen güçlü ekonomisine dayanır.

İşte bu güçlü ekonomiyi inşa ederken, işçi, patron, sermaye, emek, devlet arasında köprü görevi yapan değerli meslektaşlarımızın onurlu bir günüdür.

 İşte bu onurlu günde meslektaşlarımın birbirini kutlamasını, küs olanların barışmasını başkanınız olarak rica ediyorum. Bir hafta boyunca etkinliklerimiz sürecek. Yarın, üyelerimize bir kahvaltı düzenleyeceğiz. Aramız yeni katılan üyelerimize katılım belgelerini vereceğiz. Hafta içerisinde de Uşak protokolü ve genç meslektaşlarımızın işyerlerine ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.