Muhammet Gür oyunu kullandı

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür oyunu Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu'nda kullandı
Muhammet Gür oyunu kullandı

Türkiye, 5 yıl şehirleri yönetecek yöneticileri seçmek için sandık başına gitti.

Şu anda yapılmakta olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri 30 büyükşehir belediyesi, 51 il belediyesi, 922 ilçe, 32 bin 105 mahalle ve 18 bin 306 köyde yapılıyor.

İlimiz Uşak’ta da 268 bin 275 seçmen, 965 sandıkta oy kullanmaya başladı. Uşak il merkezinde pazar günü 579 sandıkta 176 bin 360 seçmen oy kullanacak. Merkez ilçenin dışında Eşme'de 124 sandıkta 28 bin 312, Banaz'da 113 sandıkta 28 bin 164, Sivaslı'da 62 sandıkta 16 bin 13, Ulubey'de 53 sandıkta 10 bin 810, Karahallı'da ise 34 sandıkta 8 bin 616 seçmen oy kullanıyor.

İlimizde de “Mor Okul” olarak bilinen Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu ilginç buluşmalara sahne oldu.

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, eşi ve kızı ile oyunu kullanmaya geldi.

Aynı okulda oy kullanan CHP Adayı Asım Kalelioğlu ve sandıkları dolaşan AK Parti Adayı Mehmet Çakın’da aynı saate mor okula gelince, üç aday centilmence birbirine başarılar diledi.

“BAŞARILI OLAN ALKIŞLANSIN”

İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Muhammet Gür, oy kullanmaya; eşi Ayla Hanım, oğlu Batuhan Gür (18) ve kızı Berilsu Gür (13) ile birlikte geldi.

Gür ayaküstü yaptığı kısa açıklamada; “Geçen 4 aylık süreden geldiğimiz bugüne adar desteğini bizden esirgemeyen başta ailem, il başkanım ilçe başkanım ve tüm partililerim olmak üzere, Uşak’ta iyiliğe gönül veren bizlere gönül veren tüm dostlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum.

Bu seçimlerin de başta ülkemiz olmak üzere şehrimize de hayırlı olmasını dilerim. Şu ana kadar hiç bir sorun olmadan seçimler yapılıyor. Bundan sonra da kazasız belasız güzel ve kazanın alkışlanacağı bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi.

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım da, “Tüm Uşak halkına bize sahip çıktıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçimler ülkemize, insanımıza ve kentimize hayırlı olsun” temennisinde bulundu.