Müge Anlı'da iddiaları ortaya çıkan Sinan Sardoğan öldü mü?

Türkiye'de ATV ekranlarında yayınlanan ve bu süreçte de her gün reytinglerde büyük başarı yakalayan Müge Anlı programında gündeme gelen Sinan Ateş gündemde.
Müge Anlı'da iddiaları ortaya çıkan Sinan Sardoğan öldü mü?

Müge Anlı'da iddiaları ortaya çıkan Sinan Sardoğan öldü mü? Türkiye'de ATV ekranlarında yayınlanan ve bu süreçte de her gün reytinglerde büyük başarı yakalayan Müge Anlı programında gündeme gelen Sinan Ateş gündemde. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programında geçtiğimiz aylarda gerçekleşen olaylar sonrası Türkiye'de gündem olurken Sinan Sardoğan adlı kişinin de mahallede birçok kişiyi taciz ettiği iddia edilerek bu durumda ülke de ciddi bir şekilde konuşulmaya başlanmıştı. 

Son olarak kız çocuğuna da taciz suçlamaları sonrası hakkında tutuklama kararı çıkan Sinan Sardoğan adlı kişinin; gözaltına alınarak da emniyete götürüldüğü ve ifadeleri sonrasında da tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi. Cezaevine girdikten sonra da sürekli olarak gündemde yer alan Sardoğan ile ilgili son dakika gelişmeleri gündeme düşmüştü.

İddialarda Sardoğan'ın cezaevinde öldürüldüğü iddia edilirken konu ile ilgili Müge Anlı yaptığı açıklamada, “Arife Gökçe’nin kaybının 84. günü. Kadınla ilgili bir gelişme yaşanmadı. Sinan hakkında sosyal medya haberlerini güvendiğini sitelerden takip edin lütfen. Sinan hala cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan Sardoğan hala yaşıyor” ifadelerini kullandı.