Müge Anlı, Acun Ilıcalı’nın Radarında

Acun Ilıcalı, yeni kurduğu dijital platformunu zenginleştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda yaptığı hamlelerle adından söz ettiren Acun Ilıcalı, şimdi de Müge Anlı’nın peşinde.
Müge Anlı, Acun Ilıcalı’nın Radarında

Acun Ilıcalı’dan Kritik Hamle

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı 2021 yılı Ocak ayında yeni oluşturduğu dijital platformu Exxen’in tanıtımını yapmıştı. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olmak isteyen Exxen çok sayıda dizi, film ve programa sahip durumda. Ancak daha fazlasına sahip olmak ve herkese hitap etmek isteyen Acun Ilıcalı, Exxen’in içeriğini zenginleştirmek adına çalışmalar yapıyor.

Hatırlanacak olursa Exxen 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle yayın hayatına başlamıştı. Kamuoyuna Eylül 2020’de Acun Ilıcalı’nın resmi Twitter hesabı üzerinden duyurulan Exxen, geride kalan 3 aylık dilim içerisinde 500 binden fazla kullanıcıya ulaşma başarısı gösterdi. Elbette Acun Ilıcalı’nın hedefi kısa bir zaman dilimi içerisinde 1 milyon kullanıcının üzerine çıkmak.

Acun Ilıcalı bu doğrultuda hareket ediyor ve sevilen isimleri tek bir çatı altında toplamayı amaçlıyor. Daha önce Beyazıt Öztürk, İbrahim Büyükak, Enis Arıkan, Zeynep Bastık, Burcu Esmersoy, Tolga Çevik, Hasan Can Kaya ve bunun gibi daha pek çok önemli ismi platforma dahil eden Acun Ilıcalı, şimdi de Müge Anlı’nın Exxen üzerinde bir program yapmasını istiyor.

Müge Anlı Exxen’e Mi Transfer Oluyor?

Exxen’de şu anda dizi, program, yarışma, güldürü, belgeseli, çizgi dizi ve filmler olmak üzere çeşitli kategoriler bulunmakta. Bilindiği üzere Acun Ilıcalı TV 8 kanalının da sahibi. Dolayısı ile TV8’de yer alan O Ses Türkiye ve Masterchef gibi televizyon programlarını da Exxen platformuna taşımış durumda.

Şimdi ise ortaya atılan bir iddia daha bulunmakta. İddiaya göre, Acun Ilıcalı, Müge Anlı’nın da Exxen’de bir programının olmasını istiyor. Müge Anlı halihazırda ATV ekranlarında yer alıyor ve Müge Anlı İle Tatlı Sert programını sunuyor.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında boy gösteren ve çözüme kavuşturduğu dosyalarla adından sıklıkla söz ettiren Müge Anlı’nın böyle bir teklife nasıl yaklaşacağı kısmı tartışma konusu oldu. Öte yandan henüz her iki taraftan da resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Ilıcalı’nın konuya dair Müge Anlı’nın kapısını çaldığı iddia ediliyor.