MSB işçi alım kura sonuçları! MSB kura çekim sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

MSB işçi alım sonuçları başvuranlar tarafından hızla araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı MSB işçi kura sonuçlarını ne zaman açıklayacak? MSB 1.829 işçi alım kura çekim sonuçları belli oldu mu?
MSB işçi alım kura sonuçları! MSB kura çekim sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Milli Savunma Bakanlığı 1829 işçi alım başvuruları 24 – 29 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınmıştı. Kura çekimi için geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir çekiliş düzenlendi. Çekişil sonrasında kura sonuçları merak konusu oldu. MSB kura sonuçları nereden bakılır? MSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSB KURA ÇEKİMİ 2024

MSB kura çekimi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Konuya ilişkin Milli Savuna Bakanlığı 16 Mayıs Perşembe günü kura çekiminin yapılacağını duyurmuştu. Belirlenen tarihte saat 10.00’da kura çekimi yapıldı.

MSB KURA ÇEKİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB İŞKUR personel alımına başvuranlar Milli Savunma Bakanlığı işçi alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ancak MSB işçi alım sonuçları henüz erişime açılmadı. Sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. MSB, İŞKUR üzerinden “Elektronik Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü, Tezgah İşçisi, Kaynakçı, İnşaat Ustası, Soğuk Demirci/Çelik Yapılandırmacı, Ciltçi, Matbaa Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Tornacı, Marangoz, Ofset Baskı Operatörü, Kaloriferci, Elektrikçi, Otomotiv Boya Ustası, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Terzi, Meydancı” gibi pek çok meslek için ilan açmıştı.

Aktarılan habere göre MSB, ilan edilen kontenjanın 4 katı kadar adayı yedek ve asıl aday kura çekiminde belirleyecek.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI

MSB işçi alım sonuçları internet üzerinden önümüzdeki günlerde adayların erişimine açılacak. Adaylara ek olarak basılı ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılmayacak. MSB.gov.tr adresi üzerinden sonuç ekranı paylaşıldığında adaylar sonuçlarını öğrenebilecek.

Asıl ve yedek aday duyurusu yapıldıktan sonra adaylar sonuçlarını isim listesine göre görüntüleyebilecek. MSB sonuçları bakanlığın resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek.