MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2024 En anlamlı, resimli, yazılı, kısa, ayetli kandil mesajları! Miraç Kandiliniz mübarek olsun

Müslüman alemi için en önemli günlerin başında gelen Miraç Kandili yarın idrak edilecek. Salı günü Miraç Kandili olması sebebi ile şimdiden pek kişi en anlamlı, resimli, yazılı, kısa, ayetli kandil mesajları araştırmasına başladı.
MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2024 En anlamlı, resimli, yazılı, kısa, ayetli kandil mesajları! Miraç Kandiliniz mübarek olsun

2024 Miraç Kandili mesajları günün en sık araştırılan konular arasında yerini aldı. Kandil mesajı araştırmalarını yapanlar, yarın sevdiklerine en güzel kandil mesajlarını göndermek istiyor. Miraç Kandiliniz mübarek olsun! Mesajları haberimizde

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN MESAJLARI 2024

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç... Bugün günahlarından olabildiğince kaç çünkü bugün Miraç kandili... Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

ekran-goruntusu-2024-02-05-164541-min.png

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun!

İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Kandiller büyüklerimizi aramak, seslerini duymak, hal hatır sormak, kendimizi sorgulamak, iç huzurunu bulmak için vesiledir. Miraç Kandilimiz mübarek olsun değerli dostlarım.

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, hayırlı kandiller.

ekran-goruntusu-2024-02-05-164601-min.png

Gül sevginin tacıdır o yüzden her bahar gülle taçlanır, o gül ki Muhammed (SAV)'ı anlatır. Muhammed (SAV)'ı anlayana gül koklatılır, gül kokulu KANDİLİNİZ MÜBAREK olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Sevdiklerine kandil mesajı göndererek onların bu mübarek gününü kutlamak isteyenler bu mesajları tercih edebilir.