Milli Piyango Sorgulama Nereden, Nasıl Yapılır?

Milli Piyango sorgulama için Milli Piyango sonuçları ekranı üzerinden ikramiyenin size isabet edip etmediğini öğrenmeniz mümkündür.
Milli Piyango Sorgulama Nereden, Nasıl Yapılır?

Milli Piyango idaresi tarafından her sene yılbaşı için özel çekiliş düzenlenmektedir. Çekiliş 31 Aralık günü başlayacaktır. Hem kendi biletiniz için sorgulama yapabilir hem de Milli Piyango İdaresi tarafından yayınlanan liste sayesinde bütün ikramiyelerin de sıralı tam listesine sahip olabilirsiniz.

Adım Adım Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Milli piyango bileti sorgulama adımları şu şekilde sıralanabilir:

  • Milli Piyango resmi internet sitesine girin.
  • Açılan sayfada ekrana bilet numaranızı girin kısmına bilet no yazın.
  • Sorgulama işlemini tamamlamış olacaksınız.

Milli Piyango sorgulamasını dilerseniz tüm sonuçları listele seçeneğine basarak da yapabilirsiniz. Sıralı tam liste bu link üzerinden görülebilir.

Mobil Uygulama Üzerinden Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Mobil uygulama üzerinden Milli Piyango biletini sorgulamak isteyen vatandaşların akıllı telefonlarına ya da tabletine ilk olarak Milli Piyango’nun resmi uygulamasını indirmesi gerekiyor. Uygulama hem Google Play hem de Apple Store üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı indirmek için herhangi bir ücret ödenmesi de gerekmiyor. Uygulamayı indirdikten sonra sorgulama linkine gelin. Burada sizden bilet no istenecek. Bilet numaranızı eksiksiz ve doğru şekilde girdiğinizden emin olun. Sorgulama işlemini tamamlamış olacaksınız.

Milli Piyango Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Milli piyango bileti fiyatları biletin tam, yarım ya da çeyrek olmasına göre değişiklik gösteriyor. Tam bilet 80 TL, yarım bilet 40 TL ve çeyrek bilet ise 20 TL’dir. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde toplam 436 milyon 540 bin TL ödeme yapılacak. Bastırılmış numaralı biletlerin satışı yapılıyor. Bu biletlerin adet ve tutarları öncesinde bellidir. Belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaralar çekiliş yöntemi ile çekiliyor. Piyango çekilişleri her zaman her ayın 9’u, 19’u ve 29’unca günleri olacak şekilde yapılmaktadır.

Milli Piyango sayılan bu tarihlerin dışında özel çekiliş günleri düzenleme hakkına sahiptir. 31 Aralık’ta her sene yılbaşına özel çekiliş yapılmaktadır.