MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, M. Fatih Erdoğan için Uşaklılardan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hizmet binası açılışı için Uşak’a gelen MHP Manisa Milletvekili MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Uşak halkından MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Fatih Erdoğan için destek istedi.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, M. Fatih Erdoğan için Uşaklılardan destek istedi

İsmetpaşa Caddesi üzerindeki hizmet binasının açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Akçay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Uşaklılara selam ve sevgilerini iletti.

Akçay, “Uşak’ın merkezi bir noktasında MHP İl Teşkilatı hizmet binasını açmak için buradayız. MHP’nin kuruluşunun 50. Yılını idrak ettiğimiz bu anlamlı günlerde yeni hizmet binamızın açılışı partimize ve Uşak’a hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

MHP 50. Yılında Türkiye’nin en köklü partisi olarak, Türkiye’nin ufkunda bir yıldız gibi parlamaktadır. MHP olarak 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Uşak’ta Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimizle yola çıktık. Bütün Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da MHP olarak Mehmet Fatih Erdoğan kardeşimize destek istiyoruz.

Belediye başkanı demek, eski tabirle şehrülemin, yani şehrin yönetiminin teslim edileceği şahsiyet demek. Bu teslimiyet nasıl gerçekleşecek? Demokratik seçimlerde rekabet yarışında vatandaşlarımız 3 hususa noktaya dikkat edecek.

  1. Bu belediye başkanı adayına iş emanet edilir mi? Ehil kişi midir?
  2. Bu belediye başkanı olacak kişiye para emanet edilir mi? Parayı iyi yönetebilir mi?
  3. İnsan emanet edilir mi?  

MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimize baktığımızda kendisine iş de para da insan da emanet edilir. Çünkü şahsiyeti ile yetişme tarzı ile bunları başarı ile yerine getirebilecek bir yapıdadır.

İnsanda üç temel terbiye aranır. Anamızdan doğup mektebe gidinceye kadar aldığımız terbiye aile terbiyesidir. Mektepte aldığımız terbiye mektep terbiyesidir. Sonra iş güç sahibi olunca iş terbiyesi alırız. Buna da iş terbiyesi denir.

Hepimizde ve herkes de bu terbiyeler vardır. Ancak Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimize de diğer başkan adaylarımızda olamayan bir dördüncü terbiye vardır ki; bu da ülkücü terbiyedir.

31 Mart akşamı sandıklar açıldığında kendisini Uşak Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.

Daha sonra dualar edilerek MHP hizmet binası hizmete açıldı.

Bu törenin ardından, mehter takımı eşliğinde atlı süvariler ve motosikletlilerden oluşturulan korteje çok sayıda MHP’li katılarak belediye binasına doğru yürüyüş düzenlendi.

MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Fatih Erdoğan, MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden ve MHP Manisa Milletvekili MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, İsmetpaşa Caddesi esnafını tek tek dolaşarak 31 Mart seçimleri için destek istedi.