Merve Boluğur'dan Taha Duymaz pişmanlığı!

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Merve Boluğur Taha Duymaz ile ilgili bir pişmanlığını dile getirdi.
Merve Boluğur'dan Taha Duymaz pişmanlığı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem çevre 10 ilde büyük bir yıkımı beraberinde getirirken depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Kahramanmaraş'ın etkilediği ve depremin meydana geldiği illerin başında Hatay yer alırken Hataylı sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın enkaz altından 12. günde cenazesi çıkarıldı. Enkaz altında kız kardeşi Melek Duymaz ile hayatını kaybeden Taha Duymaz gündeme damga vururken ünlü oyuncu Merve Boluğur Taha Duymaz ile ilgili pişmanlığını dile getirdi. 

Gündeme açıklamalarıyla sık sık gelen Merve Boluğur depremde oldukça yardım eden ünlü isimlerden birisi olurken Hatay'da meydana gelen depremde oturduğu binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden Taha Duymaz'la ilgili üzücü ve dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Taha Duymaz'ın vefatı öncesi Merve Boluğur'a mesaj attığı ve Boluğur'un bu mesajları yeni gördüğü ortaya çıktı. 

MESAJLARINI GÖRMEDİ! PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRDİ!

Sosyal medyada imkanları el verdiğince çektiği samimi yemek videoları ile üne kavuşan ve büyük bir takipçi kitlesi elde eden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz 19 yaşında enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Enkaz altında iken hakkında birçok iddia ortaya atılan Taha Duymaz'ın enkaz altından cansız bedenini çıkarıldığı öğrenildi. Kardeşi Melek Duymaz ile depreme Hatay'da evlerinde yakalanan ünlü fenomen 19 yaşında hayatını kaybetti. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Merve Boluğur Taha Duymaz ile ilgili bir pişmanlığını dile getirdi. Ünlü oyuncu Merve Boluğur Taha Duymaz'ın kendisine Instagram üzerinden mesaj attığını dile getirirken açıklamasında "Güzel kardeşim, mesajlarını şimdi fark ettim. Çok üzgünüm" dedi. Merve Boluğur'un Instagramdan Taha Duymaz'ın vefatı öncesi  "Abla ben de İstanbul'dayım. En çok hangi kafelere gidiyorsun. Umarım karşılaşırız. Seni çok seviyorum" mesajını attığı ortaya çıktı.  Mesajı yeni gördüğü ifade eden Merve Boluğur açıklamasında  "Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm. Gittiğin yerde güzel uyu!" dedi.