Mecidiyeköy metro neden çalışmıyor seferler neden durdu ne zaman başlayacak?

İstanbul'da Mecidiyeköy metrosu son dakika kapatıldı. Tüm seferler durduruldu Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunda ulaşım ne zaman başlayacak, neden durdu, intihar mı etti?
Mecidiyeköy metro neden çalışmıyor seferler neden durdu ne zaman başlayacak?

Mecidiyeköy metro neden çalışmıyor seferler neden durdu ne zaman başlayacak? - İstanbul'da metro ile ulaşımı tercih eden kişiler için bir son dakika duyurusu yapıldı. Yapılan açıklama ile metro seferlerinin bir intihar girişimi nedeniyle askıya alındığı duyuruldu.

İstanbul Mecidiyeköy metro durağında ne yazık ki bir kadının kendini raylara atarak intihar ettiği iddia edildi. Metro hattında yaşanan intihar girişimi sonrasında ulaşım tamamen durduruldu ve metro seferlerine ara verildi.

MECİDİYEKÖY METROSU NEDEN ÇALIŞMIYOR, NE ZAMAN AÇILACAK, SEFERLER SAAT KAÇTA BAŞLAR?

İstanbul'da zaten artan nüfus nedeniyle yoğunluk yaşanan ulaşımda intihar girişimi sonrasında metronun tamamen durması ile vatandaşlar metronun çalışma saatlerini araştırmaya başladılar. Yaşanan intihar büyük üzüntü yaratırken ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının sürdüğü ve tamamlanır tamamlanmaz yeniden metronun ulaşım hizmeti vermeye devam edeceği açıklandı.