MEB sürenin uzatıldığını duyurdu! Öğretmenler için başvurular devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklama ile birlikte öğretmenler için tayin sürelerinin devam ettiği öğrenildi.
MEB sürenin uzatıldığını duyurdu! Öğretmenler için başvurular devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından deprem bölgelerinde sağlık rapor alamayan öğretmenlerin diğer illere tayinleri hakkında ifadelere yer verildi. Şu ana kadar 1080 öğretmenin işlemlerinin gerçekleştiği öğrenilerek sağlık raporu alamayan kişiler için ise sürenin uzatılacağı öğrenildi. 

17 Mart tarihine kadar sürecek olan tayinler konusunda Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer sosyal medya hesabından açıklamalar yapıldı. 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER DUYURDU! 

Bugün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin talep ettikleri ek sürelerin sağlanması konusunda "Deprem bölgesindeki illerden diğer illere tayin talebinde bulunan 1080 öğretmenimizin nakillerini sağladık. Sağlık raporunu alamayan öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda başvurular için 17 Mart’a kadar ek süre veriyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Sağlık raporu alamayan öğretmenlerin 17 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecekleri duyurulmuş oldu.