MAST İzmir Boat Show 2024 kapılarını açtı

Deniz tutkunlarının büyük bir heyecanla bekledikleri ve denizcilik sektörü üreticilerini bir araya getiren MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı.
MAST İzmir Boat Show 2024 kapılarını açtı

İZMİR (İHA) - Bu sene ikinci kez düzenlenen MAST İzmir Boat Show - Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı kapılarını açtı. Deniz tutkunları ile denizcilik sektörü üreticilerini bir araya getiren fuar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İZMİR'DE DENİZ TUTKUNLARI BU FUARA AKIN ETTİ!

Denizcilik sektörünün üreticilerini ve markalarını deniz tutkunlarıyla buluşturan "MAST İzmir Boat Show - Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı" ikinci kez Fuar İzmir’de kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve ED Fuarcılık ortaklığında bu yıl ikinci kez düzenlen MAST İzmir Boat Show - Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı, Fuar İzmir’de kapılarını açtı.

fuar-izmir.jpg

Tarihi liman ve denizcilik kenti İzmir’de, dünyaca ünlü tekne markaları, sektörün büyük yerli üretici tekne, ekipman ve aksesuar firmalarını buluşturan MAST İzmir Boat Show, 5 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. MAST İzmir Boat Show’un açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (EBSO) Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) Başkan Vekili Cem Hüroğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sektör profesyonelleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Fuar alanı deniz tutkunları tarafından ilk gün ziyaretçi akınına uğrarken bir deniz kenti olan İzmir'de düzenlenen fuarın önemi vurgulandı. Törene katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay hem katılımcılara hem de ziyaretçilere teşekkürlerini sunarak marina vaadini yerine getireceğini söyledi.