Marmaray'da ne oldu, seferler neden gecikti?

İstanbul Marmaray'da seferlerin gecikmeli bir şekilde ilerlemesinin ardından yetkili kişilerden açıklama geldi.
Marmaray'da ne oldu, seferler neden gecikti?

Bugün sabah saatlerinde Marmaray'da seferlerde meydana gelen aksamanın ardından pek çok vatandaş tarafından bu gecikmenin nedeni merak edildi. Konu hakkında yetkili kişilere şikayetler iletilirken seferlerin ne zaman eskisi gibi düzenli bir şekilde devam edeceği de merak konusu oldu. Durum bu şekilde iken Marmaray tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada "üzücü bir olay nedeniyle" ifadesi olay hakkında merak edilenlerin daha da artmasına neden oldu. 

MARMARAY AÇIKLAMA YAPTI! 

Konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre Marmaray Yenikapı istasyonunda üzücü bir olayın yaşanması nedeni ile seferlerde gecikmenin görüleceği öğrenildi. Marmaray resmi sosyal medya hesabından 'Sayın yolcularımız; Saat 09:28’de Marmaray Yenikapı istasyonunda yaşanan üzücü olay nedeniyle Marmaray seferleri tek hattan gecikmeli olarak yapılmaktadır.' şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Üzücü olay hakkında pek çok kişi meraklanırken detayları hakkında her ne kadar sosyal medyada intihar gibi pek çok iddia gündeme gelse de bu açıklamanın hemen öncesinde yine Marmaray tarafından "Sayın yolcularımız; sinyalizasyon sisteminde oluşan teknik bir arıza sebebiyle Marmaray trenlerimiz gecikmeli çalışmaktadır. Arızanın giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir" şeklinde açıklama yapılmıştı. Teknik aksaklık nedeni ile bugün bu gecikmelerin yaşanılacağı öğrenildi.