Marketler bayramda açık mı 2024? BİM, A101, ŞOK marketler arefe günü ve Ramazan Bayramı’nda kaçta açılıyor?

Marketlerin bayram günü ve arefe zamanındaki mesai saatleri vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor. 9 günlük bayram tatilinin marketlerin çalışma saatini değiştirip değiştirmeyeceği belli oldu! Marketler arefe günü açık mı? Marketlerin çalışma saati
Marketler bayramda açık mı 2024? BİM, A101, ŞOK marketler arefe günü ve Ramazan Bayramı’nda kaçta açılıyor?

Ramazan Bayramı bu yıl 10, 11, 12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise bayram arefesi. Mutfak ve çeşitli ihtiyaçlarını marketlerden karşılamak isteyenler marketlerin çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Peki, 3 günlük bayram tatilinde marketler nasıl çalışacak? Arefe günü marketler açık mı? Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ramazan Bayramı’na çok az bir zaman kala vatandaşlar zincir marketlerin çalışma saatlerini sorgulamaya başladı. Bayramda ve arefe gününde marketler açık mı? BM, A101 ve ŞOK Marketler bayramda ve arefe gününde nasıl çalışacak?

Vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesinde marketlerin çalışma saatini araştırıyor. Bayramdan önce marketler açık mı, kaça kadar açık olacak? Sorusuna yanıt arıyor. 9 Nisan Salı arefe günü ve bayram zamanı marketlerin çalışma saatleri haberimizde

BAYRAMDA MARKETLER KAPALI MI?

Genel olarak arefe gününden ziyade bayram zamanı marketlerin çalışma durumu merak ediyor. Geçtiğimiz yıl bazı zincir marketler çalışanlarına bayramın ilk günü sebebi ile izin vermişti. Şu an için marketlerin çalışma saatlerine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

AREFE GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI?

Bayramda marketlerin nasıl çalışacağı henüz bilinmiyor. Ancak arefe gününde bayramların tam mesaili bir şekilde çalışmaya devam edileceği biliniyor. BİM, A101, ŞOK gibi pek çok zincir marketin çalışma saatinde arefe günü sebebi ile herhangi bir değişiklik olmayacak.

BİM, A101, ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ

BİM, A101, ŞOK çalışma saatleri normal zaman için 09.00 – 21.00 olarak belirtiliyor. Bunun yanı sıra sahil kesimlerinde bulunan zincir marketlerin çalışma saatlerinde değişiklik olabiliyor.