Kütahya'da yangın paniği korkuttu!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir evde yangın çıkması panik yarattı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında maddi hasar oluştu.
Kütahya'da yangın paniği korkuttu!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir evde yangın çıktığı bildirildi. Çıkan yangın neticesinde 2 katlı evin birinci katını alevler sarınca mahalleli büyük panik yaşadılar. Komşular hemen yardıma koşarken bu sırada 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de ihbarda bulunuldu.

İTFAİYE OLAY YERİNE HEMEN GELDİ

Tavşanlı Belediyesi’ne ait itfaiye aracı yangın yerine hemen intikal ederek yangına müdahale edildi. Yangın kontrol altına alınırken kimsenin canına bir zarar gelmemesi teselli oldu. Yangının neden çıktığı ise tespit edilemedi. İtfaiye tarafından yapılacak olan incelemenin ardından yangının neden çıktığı öğrenilebilecek.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 katlı bir evin birinci katında yangın çıktı.

2 KATLI EVİN BİRİNCİ KATI YANDI

Edinilen bilgiye göre, Çukurköy Mahallesi Evren Sokak'ta, 2 katlı inşaat halindeki evin birinci katında Halil K.'ye ait evde yangın çıktı.

YANGIN NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangının yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine gelen Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın sırasında polis güvenlik önlemi aldı. Yangında maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.