Kütahya'da ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan gıda erzak kolisi dağıtıldı

Ramazan ayının gelmesi ile beraber ihtiyaç sahiplerine destek ve yardımlar artarken gıda kolisi yardımları başladı. Maddi durumu iyi olmayanlara gıda kolisi dağıtılıyor.
Kütahya'da ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan gıda erzak kolisi dağıtıldı

Kütahya Tavşanlı'da Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından ihtiyaç sahibi hanelere gıda kolisi yardımları dağıtılmaya başlandı. Ramazan ayının gelmesi ile beraber yardımlar ve sosyal destekler arttırılırken gıda yardımları artmıştı.

Geleneksel hale getirilen ve her sene düzenli olarak yapılan Ramazan Kolisi yardımları yoğun ilgi görmeye devam ederken bu kapsamda Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından da sosyal yardım dağıtılmaya başlanmıştı. Dernek üyeleri tarafından hazırlanan gıda kolileri içerisine çeşitli gıda maddelerinden oluşan erzak paketinin yanı sıra ekmek ve adak eti hayrı da eklendi.

RAMAZAN KOLİSİ ERZAK / GIDA YARDIMI BAŞLADI!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya Koruyucu Aile Derneği, (KÜKAD) her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

erzak-1.jpg

Dernek tarafından hazırlanan 300 adet erzak kolisi ve adak eti ile ekmek hayrı, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Bu yardımların, toplumun dezavantajlı kesimlerine destek olmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte dernek, ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerine, yetim ve öksüz çocuklara iftar yemeği verme hazırlıklarına başladı.

erzak-2.jpg

Dernek yetkilileri durumu iyi olan vatandaşlara çağrıda bulanarak destek istediklerini dile getirdi. Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten dernek yetkilileri köprü görevi gördüklerini ifade etti. Ramazan kolisi gıda erzak yardımı paketleri tüm oruç boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam edilecek.