Kütahya Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü'ne ulaşım kolaylığı

Türkiye'nin en çok tercih edilen termal tatil köyleri arasında yer alan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü için ulaşımda kolaylık sağlayacak asfaltlama çalışması yapıldı.
Kütahya Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü'ne ulaşım kolaylığı

Gediz Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Gediz Ilıca Termal Köyü girişinde yer alan anayol ve alt yol bağlantısı için kavşak yapımı gerçekleştirdi. Bu noktada ulaşımı rahatlatacak olan projede yeni kavşağın yapımı tamamlanırken asfaltlama çalışmalarına geçildi.

Bölgenin en çok tercih edilen termal tatil köyleri arasında yer alan Ilıca Termal Tatil Köyü'nün hemen girişinde yer alan kavşak anayol ile altyol bağlantısını sağlayacak. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak asfaltlama çalışmasını denetleyerek konu hakkında bilgi aldı.

ILICA TATİL KÖYÜ YOLUNA KAVŞAK ÇALIŞMASINDA SON DURUM NE?

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ilıca Termal Tatil Köyü girişinde bulunan anayol ile alt yol bağlantısı için kavşak yapımı tamamlanarak asfalt çalışmaları başladı.

ulasim-2.jpg

Konu ile ilgili açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Termal yatırım çalışmaları kapsamında hayata geçirilen projelerimize bir yenisini daha ekleyerek, Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü ekiplerince kavşak yapımı çalışmaları başladı.

ulasim-3.jpg

İlk etapta Ilıca Termal Tatil Köyü girişinde bulunan anayol ile alt yol bağlantısı için dolgu ve kanal yapımı çalışmaları devam etmektedir.

ulasim-4.jpg

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kaplama yapılarak, Gediz ve Uşak Karayolu tarafından Ilıca Termal Tatil Köyümüze gelen vatandaşlarımızın giriş ve çıkışları konforlu bir şekilde sağlanacaktır” dedi.

Proje sayesinde Gediz ve Uşak Karayolu tarafından Ilıca Termal Tatil Köyü'ne gelen vatandaşların ulaşımları ile giriş ve çıkışları çok daha güvenli bir şekilde gerçekleştirilecek.