Kurtlar Vadisi'nde oynuyordu şimdi Yeşil Sol Parti'den aday oldu! Kerem Fırtına kimdir?

Oyuncu Kerem Fırtına bugün Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Gündem olan oyuncunun hayatı merak konusu oldu.
Kurtlar Vadisi'nde oynuyordu şimdi Yeşil Sol Parti'den aday oldu! Kerem Fırtına kimdir?

Rol aldığı pek çok dizi ile gündeme gelen Kerem Fırtına bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Bunun ardından Fırtına hakkında merak edilenler de gittikçe artmaya başladı. 

ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI! 

Kerem Fırtına tarafından yapılan "Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi’nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti’den adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahçup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun" şeklindeki açıklama ile birlikte siyasete Yeşil Sol Parti adaylığı ile adım attığını duyurdu. 

KEREM FIRTINA KİMDİR? 

Başarılı oyunculuk performansları ile hafızalarda yer edinen Kerem Fırtına, 1981 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Üniversite hayatını İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Fırtına, siyasal bilgiler fakültesi kamu yönetimini bitirdi. Oyuncu olarak kariyer hayatına devam etme kararı alan Kerem Fırtına, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kiralık Aşk, Kurtlar Vadisi gibi bilinen yapımlarda yer aldı. Oldukça sevilen bir oyunculuk kariyer hayatının ardından şimdi de Yeşil Sol Parti ile siyasete atılmaya karar verdi.